Projekbeskrivelse

Akupunktur

Akupunktur

BESTIL TID I DAG

Traditionel Akupunktur

Akupunktur og massage er blevet mere og mere accepteret inden for medicin verdenen. Nu er disse to komplementære mediciner de vigtigste repræsentanter for kinesisk medicin i vesten. Akupunktur har eksisteret i Kina i over 3000 år og er nu kendt i store dele af verdenen. Det anvendes til at behandle en lang række sygdomme og sundhedsmæssige forhold.

World Health Organization (WHO) anbefaler akupunktur, som en effektiv behandling, for over fyrre medicinske problemer herunder allergier, luftvejssygdomme, gastrointestinale lidelser, gynækologiske problemer, nervøse tilstande, lidelser i øjne, næse, hals og børnesygdomme m.m. Akupunktur anvendes også i behandling af alkoholisme og stofmisbrug. Det er en effektiv og billig behandling for hovedpine og kroniske smerter, der er forbundet med problemer som rygskader og gigt.

Lyt til din krop. Kom før det går helt galt. Du lever kun en gang!

Medbring venligst 2 store håndklæder og 1 lagen.

Kontakt informationer

Telefon: 2229 5704

Ahornvej 2A. Laurbjerg, 8870 Langå
Parkering udenfor døren.
Bus / Rutebil: Nr. 117 og 223

Vi behandler hver dag efter aftale

Mandag – Fredag

Kl. 08:30 – 21:00

Lørdag

Kl. 10:00 – 16:00

Søndag

Kan bestilles efter aftale

Mei er RAB-registrerede inden for; Akupunktur, Massage og Zoneterapi. Zoneterapi og Akupunkturen er tilskudsberettiget af Sygesikring Danmark.

Din sundhedsforsikring dækker ofte behandlingen – Danmark yder tilskud til akupunktur og zoneterapi. Få regningen overført til “danmark” …… helt automatisk.

Her kan du betale med MobilePay. Vi modtager desværre ikke dankort. Hos os kan du betale med kontanter eller benytte MobilePay.

SE ALLE VORES PRISER HER

Ingen Seksuel Service – Massage Remedial – No Sexual Services.