Projekbeskrivelse

Gua Sha

Gua Sha

BESTIL TID I DAG

Hvad er Gua Sha?

Gua Sha er en østasiatisk healing teknik der anvendes til at fjerne blodstagnation.
Gua Sha anvendes i Asien af ​​udøvere af traditionel medicin, både i det kliniske miljø og i private hjem, men er endnu ikke ret udbredt i Vesten.
Patienten oplever øjeblikkelig lindring af smerter, stivhed, feber, forkølelse, hoste, kvalme, og så videre. Gua Sha er værdifulde til forebyggelse og behandling af akut smitsom sygdom, øvre åndedræts og fordøjelsesproblemer, og mange andre akutte eller kroniske lidelser.
Gua Sha behandlinger gør ikke ondt. Da kroppen bliver skrabet skubber den en ophobning af fluidum foran sig, og efter at den passerer, efterlader det en indrykning eller vakuum bag som trækker giftigt fluid ud til overfladen af huden fra dybt inde i vævet.

I modsætning til akupunktur, behandler Gua Sha ikke kun meridiansystemet, men hele systemet.
Det er derfor Gua Sha benyttes som den mest udbredte behandlingsform forebyggelse af sygdom.

Gua Sha kan bruges til at behandle, lindre og helbrede kroniske degenerative sygdomme som:, migræne, kroniske nakke, smerter i skulderen, ryg og ben.
Kan have virkning i forbindelse med: menstruationsforstyrrelser, søvnløshed, forhøjet blodtryk, svimmelhed og bihulebetændelse og meget andet.

Lyt til din krop. Kom før det går helt galt. Du lever kun en gang!

Medbring venligst 2 store håndklæder og 1 lagen.

Kontakt informationer

Telefon: 2229 5704

Ahornvej 2A. Laurbjerg, 8870 Langå
Parkering udenfor døren.
Bus / Rutebil: Nr. 117 og 223

Vi behandler hver dag efter aftale

Mandag – Fredag

Kl. 08:30 – 21:00

Lørdag

Kl. 10:00 – 16:00

Søndag

Kan bestilles efter aftale

Mei er RAB-registrerede inden for; Akupunktur, Massage og Zoneterapi. Zoneterapi og Akupunkturen er tilskudsberettiget af Sygesikring Danmark.

Din sundhedsforsikring dækker ofte behandlingen – Danmark yder tilskud til akupunktur og zoneterapi. Få regningen overført til “danmark” …… helt automatisk.

Her kan du betale med MobilePay. Vi modtager desværre ikke dankort. Hos os kan du betale med kontanter eller benytte MobilePay.

SE ALLE VORES PRISER HER

Ingen Seksuel Service – Massage Remedial – No Sexual Services.